ניאו סושי: המשלוח האסיאתי שיעשה לכם את היום

מרק מיסו עשיר ומנחם, סלטים רעננים מירקות פריכים, מוקפצים לוהטים עם קארי פיקנטי ורולים צבעוניים עם דגים טריים – תכירו את נאו סושי בגבעתיים

אם כל בית צריך מרפסת, אז כל מרפסת צריכה להיות כזאת שמשקיפה על מקום כמו ניאו סושי. בר הסושי שברחוב כצנלסון בגבעתיים, הוא מסוג המקומות שאתם צריכים קרוב אליכם. ולמה? כי בימים רגילים הכי קל וכיף לרדת למטה, לאכול משהו, ליהנות מדרינק ולחזור הביתה שמחים ומאושרים. בימים קרים במיוחד, כמו אלה שהזדמנו לנו בחורף הנוכחי, זה מסוג המקומות שתשמחו שעושים משלוחים עד הבית. התפריט הגדול והמגוון מבטיח שני הדברים – האחד הוא שכל גחמות הסושי שלכם ייענו כאן, והשני הוא שאם אתם בעניין של מאנצ' ללא חשבון יש פה בהחלט עם מה לעבוד.

להזמנת משלוח מניאו סושי גבעתיים

משלוחי סושי בתל אביב

משלוחי סושי בגבעתיים

אז מה כדאי לאכול כאן?

ראשונות

כאמור הגשם בחוץ לא הפסיק לרדת, והיינו פחות בעניין של לצאת מהבית. מצד שני, המחשבה על משלוח שכולו מנות קרות הייתה אפעס מבאסת. מהראשונות דגמנו את מרק המיסו, שמגיע עם חתיכות נדיבות של טופו ופטריות שיטאקי שמעניקות לו טעם עמוק. למיסו יש נטייה להיות דלוח (שלא לומר יותר מדי מלוח), ופה הצליחו להשאיר אותו עשיר ומנחם. עוד בראשונות בחרנו ב-MOMOS – שישה כיסוני בצק מטוגנים, שממולאים בעוף, בקר וכבד אווז. זה עם המילוי עוף היה אהוב במיוחד על ילדונת המשפחה, ושמר על פריכות למרות המשלוח. לנו אגב הרוטב סויה החריף היה קצת חריף מדי, ולגמרי ממליצים להסתפק בסויה רגילה.

 המון אפשרויות לקטנים ולגדולים. ניאו סושי (צילום: באדיבות המקום)

סלט

מהרשימה המכובדת בחרנו את סלט ה"טופו פרייד", שכולל קוביות טופו מטוגנות על מצע עליי בייבי, מלפפון ונבטים. הוא היה פריך ומרענן, בעיקר בגלל חיתוך המלפפונים הקפדני, והחסה שנבחרה אחת אחת. גם פה רוטב סויה פשוט החמיא מאוד לירקות הפריכים, ואיזן היטב את הטעמים המטוגנים של הטופו.

סושי
בגלל שהיינו חמישה אנשים, העדפנו ישר ללכת על קומבינציה, שתיתן דגימה קטנה של כמה רולים. המשתלמת ביותר לדעתנו היא "קומבינציית אהבה", שכולל 4 יחידות של פוטומאקי צמחוני, 8 יחידות אינסייד-אאוט של דניס, 8 יחידות של מאקי סלמון, ו-3 חתיכות ניגירי עם סלמון, טונה ודניס. זאת קומבינציה משביעה, שהדבר המפתיע ביותר בה היה איכות הירקות. לרוב ניתנת תשומת הלב לדגים, והירקות נותרים איזה סמרטוט עצוב שעוטף מסביב. פה היו אבוקדו, מלפפון וגזר פריכים מאוד, שהפכו את הביס לכיפי ומרענן. הוספנו עוד 8 יחידות של מאקי אבוקדו בשביל הילדונת, שטרפה אותו עם סויה וקצת טריאקי.

 קומבינציות משביעות וחומרי גלם טריים. ניאו סושי (צילום: באדיבות המקום)

מוקפצים
לא רק מנות קטנות, אלא גם אוכל מנחם ותפריט מגוון ועשיר של מוקפצים יש כאן. אנחנו בחרנו לערב החורף הקפוא מנה של צ'יקן טנדורי – חתיכות של פרגית, שהוקפצו עם ברוקולי, פטריות, בצל, בצל ירוק, אפונה, והכל שוחה לו בכיף בקארי מסמאן צהוב, חלב קוקוס, קצת יין לבן וגרגירי כוסברה. בניאו סושי יתנו לכם להוריד כמעט כל מרכיב שתרצו במשלוח, וגם לבחור האם לאכול את המנה עם אורז לבן מאודה או אורז שום. אנחנו אגב ממליצים על האורז המאודה, שסופג את הטעמים החרפרפים של הקארי. בין כל סוגי הקארי – הצהוב הוא הכי פחות חריף, ולכן מדובר במנה פיקנטית אבל לא כזאת שתשרוף לכם את הפה.

קינוחים
מודים, בשלב הזה השתפנו והתחלנו למדוד היקפים. אבל התפריט בהחלט עורר בנו סקרנות. יש פה גם קינוחי שוקולד שאהובים על כולם (נסו את הפאדג' החם), וגם דברים קצת יותר נועזים כגון סושי טופי-בננה - רול של קרם בננה עטוף בשכבות של טופי קרמל ושבבי קוקוס קלויים

 ביצוע מוקפד לארוחה יפנית מפתיעה. ניאו סושי (צילום: באדיבות המקום)

לסיכום
צריך לומר, ניאו סושי היא לא מסעדה פלצנית. לכאן לא מגיעים כדי לאכול סושי גורמה. מצד שני, יש פה בהחלט מבחר והקפדה בגזרת הביצוע, שיאפשרו לכם ליהנות מארוחה יפנית כהלכתה. ואם זה לא מספיק, גם מי שאינם חסידים גדולים של סושי, ימצאו כאן הרבה מה לאכול. אהבנו במיוחד את הסימונים בתפריט, שכללו ציון של מנות צמחוניות, טבעוניות וללא גלוטן. הכי יסגור לכם את הפינה בסוף היום.

חשבון
MOMOS – 59 שקלים
סלט טופו פרייד – 38 שקלים
קומבינציית אהבה – 88 שקלים
מאקי אבוקדו – 19 שקלים
צ'יקן טנדורי – 57 שקלים

סה"כ: 261 שקלים – לא כולל משלוח
ניאו סושי - כצנלסון 55 גבעתיים, 0538093224