כיצד לבדוק את איכות משלוח הסושי שלכם?

אם תשאלו מהו המאכל הלאומי שלנו, לא בהכרח נשיב: 'פלאפל'. הסושי הפך כבר מזמן למאכל הפופולרי ביותר בישראל. עם זאת, לא בטוח שאתם יודעים כיצד לבדוק את איכותו...

שפע המסעדות שמציעות לנו משלוחי סושי רק גדל, מה שמחייב אתכם לברר היכן כדאי להזמין את משלוח הסושי הבא שלכם. אז מה מומלץ לבדוק?

איכות האורז - מרכיב משמעותי בסושי; האורז אמור להיות מסוג בוטן, קלרוז או ג'פוניקי. מה שמאפיין סוגים אלו הוא אחוז עמילן גבוה ומראה 'שמנמן'.



ממש כמו ב-sansa סושי בר ובטורי

טריות הדגים - חובה על הדגים להיות טריים ואיכותיים; שימו לב לריח ולצבע הדגים. לרוב, יגישו לכם דגי טונה וסלמון.

ירקות - שימוש בירקות טריים בלבד ולא קפואים! האמת, ניתן להבחין בכך מיד הן במראה והן בטעם. הירקות הפופולריים בסושי הם גזר, בצל ירוק, אבוקדו, בטטה, אספרגוס, מלפפון, צנון ודלעת יפניים. חלקם עוברים חליטה או טיגון וחלקם מוגשים 'טריים' וחתוכים.



תשאלו בסושי בר בזל - תל אביב, ובסן-שיי סושי בר

תיבול פשוט ומדויק - לא מתחכם וכולל חומץ, אצת קומבו ומלח וסוכר. כמה פשוט, ככה מדויק!

תוסיפו לכך יחס נכון בין כמות האורז לדג, איכות גבוהה של האצה ושל הטמאגו או הצלופח ותקבלו סושי מוש.



להזמנה - נגיסה מסעדה ואירועים

שורה תחתונה: חומרי גלם איכותיים וטריים יעשו את העבודה!