7 עובדות על בשר איכותי

הזמנתם משלוח שווארמה, המבורגר או מנה בשרית אחרת? כך תדעו שהמנה שלכם טרייה וראויה למאכל

זה נכון שקל יותר לזהות את איכות הבשר כאשר הוא טרי, אך יש פרמטרים נוספים שחשוב להכיר ולבדוק לפני הזמנת משלוח בשרי

לתשומת ליבכם:

1. צבע הבשר - אם הגוון בהיר - מקורו בבהמה צעירה. צבע חום מרמז על נתח של בהמה מבוגרת.

2. מגע - הנתח קפיצי למגע? לא עבר תהליך יישון. הנתח רך ונימוח - עבר יישון (מתאים לסטייק).

3. דרגת הצלייה של הבשר - יש לדקור אותו עם מזלג; אם לא יוצא נוזל או רק מעט ממנו, מידת העשייה שלו היא 'וול דאן'. נוזל אדום כדם מעיד על מידת עשייה 'רר' וצבע נוזל ורוד מרמז על 'מדיום רר'.

יש לך חשק לשיפודים או לשווארמה? מסעדת בנדורה

4. סוג הבשר - המבורגרים עשויים מכל סוגי הבשר, אך בדרך כלל מכינים אותם מבקר.

5. שומן בבשר - מעיד על בשר איכותי (בניגוד לדעה הרווחת שלא...).

בא לך על בשר איכותי? מסעדת הפרה



מה דעתך על המבורגר עסיסי?
מסעדת מוזס

6. תבלון - בשר/המבורגר איכותי לא מצריך תיבול רב; מספיק לו מעט מלח-פלפל. הטעם נעוץ בבשר עצמו.

7. גודל - המבורגר "ראוי" יהיה בגודל 300-250 גרם.



בדיוק בגודל המושלם עבורך – מסעדת מייק בורגר