סושי בתל אביב - הבדיקה

מבדיקת איכות מרכיבי המנות שנערכה בין 10 סושיות בת"א נמצאו תוצאות מגוונות...

מבדיקה שנערכה ע"י ה"מוסף הכלכלי" של חטיבת החדשות בערוץ 2 נמצא כי לא כל הסושיות בתל אביב מקפידות לשמור על טריות מרכיבי המנות ועל שמירתם במקום בעל טמפרטורה נכונה ואופטימאלית לאותו מוצר מה שמבטיח כמות קוליפורמים נמוכה לכל גרם.

בואו לא נשכח כי בסופו של יום אנו נמצאים במדינה בעלת אקלים חם למדי וברגע שלא מקפידים על הפרטים הקטנים כמו שימור מוצרי המטבח בטמפ' נכונה, המוצרים עלולים להינזק ולאבד מטיב איכותם. בטח שמדובר על מרכיבים כמו דגים.

אם כן, נבדקו עשר מסעדות סושי ברחבי תל אביב בלבד ולהלן מדגם מהתוצאות:

1. מושי מושי (סושיה כשרה באבן גבירול 61) - 2 מתוך 3 המנות שנבדקו נמצאו כתקינות. בעלי המקום שמחים מהתוצאות ומתחייבים לעשות כל צעד על מנת לשפר את האחוזים ולהביא תוצאות מושלמות בבדיקה הבאה.

2. סופר סושי (3 סניפים בתל-אביב) - רשת מסעדות סופר סושי עברה את הבדיקות בהצלחה. המנות שנבדקו היו בעלות אחוזי קוליפורמים סבירות יחסית לגרם. סופר סושי הקימה את 3 הסניפים במהלך שנה זו וזוכה לאהדה גדולה בקרב מזמיני המשלוחים.

3. הסושיה (3 סניפים בתל-אביב) - רשת מסעדות הסושיה עברה את הבדיקות בהצלחה אף היא. משום מה, לא מפתיע. הסושיה מתברגת כבין הסושיות החלוצות והמובילות בעיר. מתוך 3 מנות שנבדקו נמצאה מנה אחת בעלת ליקוי נמוך, אך המנה הנמכרת ביותר של הסושיה "סלמון אבוקדו" נמצאה תקינה. תגובת הסושיה: "הצבנו לעצמנו רמה גבוהה בה אנו עומדים.
מנת ה'דג הלבן' תיבדק בעזרת מעבדת מזון איתה אנו עובדים ונפעל בהתאם".

4. אצה סושי בר (בן יהודה 128), פוג'יאמה (בן יהודה 43), סושי גרין (קרליבך 23)
את המסעדות הללו ריכזנו יחד כי בסה"כ כולן קבלו ניקוד דומה ושלושתן בסה"כ מגישות מנות טריות, שעומדות בתקנים ואין כל חשש לריכוז קוליפורמים גבוה. 

לצפיה בכל הסושיות בתל אביב לחצו >> סושי תל אביב

בתאבון!!!