נכנסים למטבח הקובני

מסעדת "הוואנה" הקובנית מגישה לכם ארוחה מלאה + קינוח. כיף להיות שף!

"הוואנה" דיינר בר הקובנית אשר ממוקמת בלב ליבה של תל אביב מגישה לכם מתכון לארוחה מלאה ומשביעה אשר כוללת שעועית מסורתית עם אורז וכנפיים בצ'ילי וקינוח מ-ה-מ-ם!! לבעלי לב חזק בלבד!! בתאבון!!

קונגרי הוואנה  (כדורי אורז וגבינת ווחאקה ברוטב שעועית שחורה )

1 כוס אורז עגול
3 כוסות מים
2 כפיות מלח
2 ביצים
60 גר' גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה :

מביאים לרתיחה את המים עם האורז ומבשלים עד צמצום המים  ומקררים .
לאורז מוסיפים 2 ביצים +60 גר' גבינת מסקרפונה ו 2 כפיות מלח .
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק .
מבשלים שעועית שחורה עם מים , מוסיפים מלח וקצת כמון עד שהשעועית מוכנה
.

כנפי עוף בגריל ברוטב צ'ילי חריף

10 גר' שום כתוש
120 גר' חמאה
קורט פלפל שחור
קורט פפריקה חריפה
קורט צ'ילי
1/4 כוס סויה
1/4 כוס מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה :

שמים את כל המוצרים לתוך הבלנדר וטוחנים
מבשלים בסיר עד רתיחה ומכסים
משרים את הכנפיים ברוטב כמה שעות לפני צלייה


מוכנים לקינוח?? קבלו...

מוס קוקוס בשוקולד לבן ופינוקי תות שדה (מתכון מיוחד ליום האהבה )

400 גר' קצפת מוקצפת
50 גר' חמאה
3 ביצים
50 גר' סוכר
100 גר' קוקוס טחון
300 גר' שוקולד לבן
500 גר' תותים שטופים חתוכים גס
170 גר' סוכר

מבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות ומקררים ...

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד הלבן עם החמאה והקוקוס בבן מארי (כלי מעל הסיר עם מים חמים )
מעל בן מארי מקציפים בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה לבהירה ומעבירים מיד לכלי של מיקסר עם מקצף נקי ללא שומן ומים אחרת הזביון לא יתפח מחברים את הזביון לשוקולד ואחר כך את הקצפת מקפלים לתוך תערובת השוקולד.
מגישים קר ומפזרים מלמעלה את פינוקי התותים.

חברים... שיהיה בתיאבון!

לא בא לכם לבשל? אתם תמיד מוזמנים להגיע אל מסעדת "הוואנה" אשר ממוקמת ברח' דיזנגוף 106 ת"א.