סופלה שוקולד חם עד הבית – איזה חורף מתוק

אין עוררין על כך שבחורף חייבים בוסט שוקולדי. אז מה תעדיפו? עוגת סופלה, סופלה בכוס, סופלה ללא גלוטן, סופלה נוטלה או סופלה פרווה? הנה האפשרויות השוות.

יש קינוח יותר חורפי מסופלה שוקולד נוזלי ולוהט בפנים, אוורירי ונימוח מבחוץ? פשוט תענוג של ביס, ליד הקפה או בלי, בהפסקת 16:00 או לקינוח ארוחת הערב, עם קצפת וגלידה או סתם ככה, העיקר שיהיה עמוס בשוקולד ומלא בלבה נוזלית ומתוקה. החורף אולי מגביל אותנו מלצאת החוצה בקור, חמושים במטריות ובבגדים חמים, אבל דווקא בכך, הוא מאפשר לנו להתפנק כמעט בלי רגשות אשמה. אפשר לשבת בבית, בטרנינג שראה ימים טובים יותר ומחמם את הגוף, הרגליים פרושות קדימה והיד אוחזת בכוס ובה סופלה שוקולד חם, שמוצא את דרכו אל הפה באיטיות. בואו, אין טוב מזה.

סופלה שוקולד ככל יכולתך

בבן עמי שבירושלים, ישלחו אליכם עד הבית מארז של 4 עוגות של המתוק – מתוק הזה. הסופלה מגיע במילוי שוקולד לבן שנמס בפנים וממיס גם את הלב. אפשר להזמין חברים ולחלוק איתם את המארזים, אבל אפשר גם להגיד תודה לאל, שיש לנו לפחות עוד 3 יחידות רק לעצמנו. אגב לבן עמי קונדיטוריה מעולה, כך שאם בא לכם לקנח את ארוחת הסופלה שלכם בעוגות נוספות – לכו על זה.

בן עמי משלוחים

סופלה שוקולד כמו שהוא צריך להיות
בגלייסר שביבנה, מקדשים את הקלאסי. ואנחנו תמיד אומרים – שאם זה מושלם, אז אין צורך לשנות. הם לא משנים. שם, ישלחו לכם עד לפתח הדלת בדיוק את הסופלה שאת טעמו הרגשתם מעקצץ בקצה הלשון, הרבה לפני שהמשלוח הגיע. בדיוק לטעם הזה חיכיתם. סופלה שוקולד במנה אישית, עם טעם שוקולדי עז ומרקמים רכים ונעימים וליבת שוקולד אחת, שנוזלת על הכפית ובתוך הנשמה.

גלייסר משלוחים

סופלה ללא גלוטן

בתור פודיז ותיקים, לא תחשבו שבקפה גרג שבבית שמש המציאו את הגלגל. אבל כן תשמחו שהם התגלגלו איתו. אם תזמינו סופלה שוקולד משם, תקבלו אותו עם גלידה מפנקת בצד. המשחק של החם – קר בתוך הפה כבר מזמן הפך לעונג שקשה לוותר עליו. שם גם הבינו, שצליאקים לא תמיד חייבים לסבול. גם הם יכולים לאכול סופלה שוקולד לוהט שטעמי השוקולד שבו נוכחים וחזקים, ללא תוספת הקמח. כן, בקפה גרג ישלחו לכם עד הבית סופלה ללא גלוטן.

קפה גרג, בית שמש

סופלה בטמפרטורה הנכונה
בדלי קרים שבחולון, לא משחקים משחקים. סופלה, זה סופלה. והטמפרטורה שלו צריכה להיות מדויקת. לכן, אם תזמינו משם את הסופלה שלכם, תקבלו מארז עם הוראות חימום מדויקות. ואתם תצטרכו להתאפק עוד רגע, להכניס את התקרובת אל התנור ולהוציא אותה בדיוק בזמן, כדי שבחוץ תהיה פריכות, בפנים שכבה נוזלית נדיבה וחמה, אבל לא כזו שתשרוף לכם את הלשון. גם בדלי קרים ישמחו לשלוח אליכם כמובן גלידה ליד הסופלה, אבל רק אם תבקשו יפה. הסופלה יוצא מהתנור מהביל אבל לא חורך. אנחנו מילאנו את ההנחיות וחיממנו לפי מה שביקשו – דקה ועשרים שניות בדיוק. החיסרון – שמונים השניות האלו, נראו לנו כמו נצח. כמו סוף הצום של יום כיפור, שלא נגמר. כאן הסופלה מגיע עם הראות חימום מדויקות, כי בדלי קרים לא מתפשרים לכם על הפינוק והסופלה צריך להיות בטמפרטורה מדויקת, שלא תשרף הלשון ושהשוקולד בפנים יהיה בול כמו שסופלה צריך. אז מה עושים? מזמינים ומחממים על דקה אחת ועשרים שניות בדיוק. מה נאמר לכם, לדברים טובים צריך לחכות. וכאן, ההמתנה משתלמת.
דלי קרים, חולון

מי שהמציא את הביטוי גילטי פלז'ר, לא הכיר אותנו. אנחנו לא מרגישים אשמה על חטאים קטנים ושווים. ואתם?