אנחנו כבר בחרנו: המשלוחים המנצחים של המסעדות

לכבוד יום הבחירות שבפתח, אנחנו כבר ביצענו את הבחירה שלנו. משלוחים מנצחים, אחד מכל ז'אנר - ההמבורגר המושחת והמשובח, האסייתית המגוונת והמוצלחת, הפיצה הטובה ביותר והאיטלקית שעושה חשק להמשיך לזלול עוד ועוד מהתפריט. במה אתם בוחרים?

כשמדובר בפוליטיקה, אפשר להתווכח עד מחר, כל אחד עם הדעות שלו, הבחירות שלו והמחשבות שלו מה טוב למדינה שלמה. אבל כשמדובר באוכל טוב, קשה להתווכח, הוא פשוט מוצלח וכל טועם יבחין בזה.

אז לכבוד יום הבחירות, הנה ספיישל המנצחים שלנו, אחד מכל תחום: הפיצה הטובה ומה הופך אותה לכזו, ההמבורגר הטעים והמוצלח, האסייתית המעולה והאיטלקית המשובחת. בזמן שאתם ממתינים להיכנס לקלפי, תעברו על הרשימה, תצלמו מסך ותשמרו את ההכי הכי שלנו.

מזמינים בלי תור: איפה אוכלים אחרי הקלפי?
יום חופש: משלוחי כריכים לפיקניק

ארוחה איטלקית למהדרין של מסעדת אמורה מיו. צילום: באדיבות המקום

בחרנו באוכל איטלקי: אמורה מיו
מה הופך אוכל איטלקי למנצח?
המגוון הגדול בטעמים ובמנות, הפסטה האיכותית והטובה שמרגישים שהוכנה בעבודת יד מושקעת, הרטבים המיוחדים עם התוספות המעניינות, השילובים המסקרנים והפיצות המעולות.
מה הופך את אמורה מיו לאיטלקיה המנצחת? יש בה כל מה שיש באוכל איטלקי מנצח. פסטות עם תוספות של ארטישוק, אווז מעושן, טפנד עגבניות, חזה אווז מעושן, חצילים ופרגיות. מעבר למגוון התוספות יש מגוון של רטבים מעולים עם טעמים עמוקים וטובים, פסטות מסוגים שונים כולל פטוצ'יני או חונקי כמרים וקינוחים שהם הכי איטלקיה בעולם!
הבחירה שלנו: אמורה מיו, אבן גבירול 100, תל אביב

ארוחה מקפיצה של מינה טומיי. צילום: אנטולי מיכאלו

בחרנו באוכל אסייתי: מינה טומיי
מה הופך אוכל אסייתי למנצח?
מגוון רחב של תבלינים, טעמים דומיננטיים של מתוק, מליחות של סויה, הפיקנטיות של הקארי, הטעמים של החלב קוקוס, הסושים השונים של המוקפצים ומנות הווק והיד האותנטית שמגלגלת את הסושי כך שלא יהיה עבה ולא דק מדי והכי חשוב, שלא יתפרק.
מה הופך את מינה טומיי לאסייתית המנצחת? התפריט שלהם בלתי נגמר, בקטע מדהים! יש הכל מהכל, באנים, כיסונים, דים סאמים, סושי מעולה! מוקפצים מכל הסוגים והטעמים, מנות ווק מגוונות שמשאירות תמיד חשק לעוד, מנות לילדים וגם מנות שמבוגרים אוהבים ומאוד קשה לא למצוא מה להזמין מהתפריט, גם לאלו שפחות מתחברים לז'אנר.
הבחירה שלנו: מינה טומיי, הארבעה 17, תל אביב

מדעי ההמבורגר עם הפרופסור. צילום: באדיבות המקום

בחרנו בהמבורגר: הפרופסור
מה הופך המבורגר למנצח?
זה קל! בשר איכותי וטוב, מידת עשייה נכונה, לחמנייה טרייה ורכה ותוספות מושחתות. אפילו הצ'יפס הוא כבר בגדר בונוס בלבד. כי כשהביס בלחמנייה אגדי, אנחנו מרוצים.
מה הופך את הפרופסור להמבורגר מנצח? פשוט, הביס בלחמנייה אכן אגדי. מרגישים שההמבורגר איכותי, התוספות מושחתות להפליא, הלחמנייה טובה ויש גם בונוס אצל הפרופסור, מסתוריות מסקרנת במיוחד, כשתזמינו תבינו.
הבחירה שלנו: הפרופסור, הברזל 34, תל אביב

בחרנו בפיצה: טורינו
מה הופך פיצה למנצחת?
בצק איכותי שמכינים במקום, תוספות מיוחדות, מעבר לזיתים או פטריות, רוטב פיצה בכמות המדויקת ובואו נגיד את האמת, כשמדובר בפיצה חשוב גם שהמחיר לא יהיה מופקע.
מה הופך את טורינו לפיצה מנצחת? קודם כל הבצק והרוטב שלהם הם וואו, הם לא מתקמצנים על גבינה ויש להם תוספות ממש שוות: בצל מטוגן, עגבניות שרי, 3 סוגים שונים של פלפלים חריפים, אננס וביצה קשה. המחירים שלהם נוחים והתמורה מעולה.
הבחירה שלנו: פיצה טורינו, שד' הנשיא 121, חיפה

כל המשלוחים מכל המסעדות