מזמינים סושי הבית? כמה דברים שעליכם לדעת

סושי משלוחים

רעבים למשלוח סושי מרענן? הגעתם לעמוד הסושי הכי טעים ברשת! לפניכם הסושיות המובילות בישראל להזמנה ישירה.
באתר משלוחים שופ מסעדות סושי מכל האזורים בארץ ומהם ניתן להזמין סושי ולהנות עם החברים בבית ובעבודה
ממגוון רולים וקומבינציות. באתר תוכלו למצוא קופונים, מבצעי 1+1, מבצעים על קומבינציות ועוד.


כל מה שנישאר לכם לעשות זה לבחור סושיה, רולים ובפנים התוספות כמו כשרות: סלמון, מלפפון, אבוקדו, מבחר גבינות, דלעת, חביתה יפנית ועוד או מרכיבי סושי לא כשרות כמו שרימפס, צלופח ועוד.
לפניכם סושיות שהם רשתות ארציות או סושיות מקומיות.

קיצורי דרך מהירים לרשימת תוצאות של סושיות לפי ערים פופלריות
סושי תל אביב | סושי רמת גן | סושי גבעתיים | סושי פתח תקווה | סושי רעננה |
סושי הרצליה  | סושי כפר סבאסושי חולון | סושי בת ים | סושי חיפה | סושי אשדוד |

צ'וקה תל אביב

אצה סושי קרית אונו

אושי אושי חולון

סושי מון תל אביב

ריבר אקספרס

ג'פניקה משלוחים

ריבר נודלס בר

סוהו ראשון לציון



לסושיות נוספות בכל הארץ עברו למנוע החיפוש הראשי באתר >>> משלוחי אוכל ממסעדות 

לכל אוהבי הסושי מבינכם..

מה זה בכלל סושי? כולם מדברים עליו, אבל לא כולם ממש יודעים מה זה. ובכן, סושי זה, במשמעותו המקורית, "אורז מתובל בחומץ", אך כיום, כפי שהכול כבר התפתח, גם סושי התפתח וכיום נוטים לבשל סושי עם דג ועם ירקות ויש מסעדות, שהפכו אותו למנה מדושנת ומורכבת והן מגישות אותו כמאכל סושי צמחוני וכדומה. לכל אוהבי הסושי שביניכם – במאמר זה נדבר על סוגי הסושי והיבטיו.

בישראל יש אלפי מסעדות, חלקן מתמחות בכל מיני סוגי המאכלים וחלקן מתמחות במאכלים יפניים, סיניים, מאכלי דגים וכדומה. מסעדות, אשר מתמחות בהכנת סושי וחורטות אותו על דגלן, מציעות לקהל הלקוחות שלהן סוגים שונים של סושי. כל המסעדות, למעשה, מתעסקות בסושי המוכר והידוע עצמו, אך כל מסעדה הופכת ומשנה את התוספות שלו, לכדי יצירת אומנות וטעם שונה כבחירתה.

מסעדות, אשר רוצות להביא אליהן כמה שיותר לקוחות האוהבים סושי, על כל צורותיו, ישכילו, בדרך כלל, להעסיק צוות של עובדים, אשר עברו הכשרה בהקפצת בשר וירקות, וכן בגלגול אצות. מסעדות אלו יציעו מגוון רחב של סוגי סושי, כגון: סושי מתוק, סושי חמוץ, סושי עם ירקות, סושי עם דגים וכהנה וכהנה.

סושי מאשי (כך הוא נקרא ביפנית) הינו דג או ירקות, אשר מגלגלים אותם בתוך אורז והוא מתחלק לשני סוגים: פוטומאקי (הסושי העבה יותר) והוסומאקי (הסושי הדק יותר). ניתן לפרוץ מגבולות שני סוגים אלה לגבולות רבים וכל מסעדה, אשר מרכז עניינה הוא סושי, עושה בו ככל העולה על רוחה, חלקם יגלגלו את הסושי לצורת קונוס, חלקם יעטפו אותו לצורת רול וכדומה.

סושי ניגרי או כפי שהישראלים נוהגים לכנותו "סושי הפוך" הוא ערימה של אורז – כאשר דג מסוים עוטף אותה ואין במנה אצה בכלל. רבים מבין אוהבי הסושי, אשר אינם אוהבים אצות, ולכן עבורם – זהו הפתרון המושלם לאכילת סושי.

בניגוד לדעה הרווחת, לכל אלה שאינם אוהבים סושי או שמפחדים בכלל לטעום אותו – סושי נחשב למאכל בריא. ראשית, מרכיביו הם בריאים מאוד, כגון: אצות, דג, אורז וירקות ושנית – מכיוון שהוא, בעצם, נא – מן הסתם, לא מטגנים אותו והרי ידוע, כי מלאכת הטיגון אינה בריאה – פועל. יוצא, הודות למרכיביו והודות לעובדה שלא מטגנים אותו – סושי זה, על כל סוגיו, הינו בריא לכל הדעות. בנוסף, מרכיביו מכילים את אבות המזון הרצויים, כגון: חלבונים, ויטמינים ופחמימות במנות קטנות – כל האלמנטים החשובים לגוף שלנו.

מעבר לכך שסושי הפך למאכל שיותר ויותר אנשים אוהבים אותו – ישנן מסעדות רבות שגם שומרות על עיצוב המסעדה כתרבות בפני עצמה וכך, אוהבי סושי למיניהם – מעבר להנאתם מאכילת סושי גרידא – נהנים מחוויית החיבור אל התרבות היפנית. ותרבות המזרח בכלל. במסעדות אלה ניתן לספוג אווירה שונה, מרגיעה ואין להשוות אותה לאווירה של מסעדות אחרות – כלל וכלל.

לסיום –

לא כולם אוהבים סושי. מי שלא אוהב – גם, סביר להניח, שלא יטעם, אך לאלו מכם שכן אוהבים סושי, לשמחתכם הרבה, אופן הכנתו והיצירתיות שבכך מובילים אתכם למחוזות מופלאים ולגיוונים רבים של הטעם שלו.


חיפוש מהיר
הקלד את שם העסק:
או
הקלד יעד למשלוח: